Laboratorieutstyr for destillasjon

Jeg besøker ofte min elsker i produksjon. Hun er ansatt ved Det fakultet for kjemi ved universitetet i Gdańsk, hvor hun arbeider med studenter, arbeider og i laboratoriet. Noen ganger virker det for meg om utstyret det skaper - selv om jeg ikke forstår alt i leiligheten, i strengteste tilstand, er jeg ikke overrasket over at jeg valgte akkurat det faglige arbeidet mitt.

Laboratorieutstyret har et veldig subtelt og flott problem. Å skrive et par ord om utstyret til det moderne kjemiske laboratoriet kan leve for en dame helt uvitende om kjemien til en skremmende oppgave, jeg vil jo prøve å akseptere det.Dagens kjemisk laboratorium på mindre selvfølgelig ikke liker illustrasjonene av bøkene som jeg har med de første gruppene av barneskolen. Eg. Mikroskoper Laboratory, som vanligvis ser ut til å være grunnleggende utstyr for hvert laboratorium, er fraværende i bandet. Den vanligste verktøyet er - hvordan ellers kunne - datamaskinen. Det er kjøleskap, installasjoner for ventilasjon av rom, vasker, ulike beholdere, og noen maskiner, der den første fasen av øyet lekmann absolutt ikke eksisterer i form fordele det de er - samplere, massespektrometre væsker og gasser, og de nyeste maskiner for å analysere kjemiske test stoffer, navnene som, dessverre, jeg kan ikke huske.Selvfølgelig er laboratoriemikroskop fortsatt brukt i tankene, men flere kan bli funnet i et medisinsk universitet eller biologisk avdeling, som i tillegg, hvis kjæresten min er ferdig med arbeid, kan vi besøke. blant annet å beundre laboratorieutstyret som brukes av biologer. Det må innrømmes at det ser veldig effektivt ut enn kjemisk. Hvis du skulle sette opp en science fiction-film, ville jeg trolig be den avdelingen å leie litt utstyr. Biologisk avdeling er fortsatt god av eksemplarer av eksotiske planter som vokser der, et stort akvarium og et formarium, hvor du kan observere myrdadferdene i flere timer.